af tanja wijnen

Skældyrsjægerne

Skældyrsjægerne er en spændingsbog for børn i 9-13 års-alderen. Bogen sætter fokus på dyreudryddelse, truede dyr og salg af vilde dyr. Derudover er der læren om andre lande, kulturer og politik i børnehøjde.

Der er ingen vej tilbage, efter Liva falder over en ulovlig organisation for handel med vilde dyr i nærheden af sit nye hjem i Sydafrika. Sammen med sin bror Carl og sin nye ven Andile er de hurtigt i gang med at forsøge at afsløre de skyldige. Dette kaster dem ind i den kriminelle underverden af ulovlig handel med truede dyr og en vanvittig mission fuld af farer for at redde de dødsdømte dyr.

Skældyrsjægerne følger trions tempofyldte eventyr, hvor de blandet andet render ind i en korrupt politibejtent og en vienamesisk forbryderboss. De må kæmpe for deres liv i grotter, på åbent hav… og i skolen.

Men intet er umuligt med lidt afrikansk magi!

Langlistet Page Turner Awards 2022

Tanja Wijnen

I mine 2o’ere flyttede jeg fra Danmark til England, Egypten, uganda og endte til sidst i Sydafrika. Afrikas magi har holdt mig i Cape Town lige siden. Jeg bor her med min mand Olaf og vores tre børn Lena, Nils og Thor. Vi blev enige om at have et kæledyr men har indtil videre to hunde, en kat, en hamster og en masse fisk.

Jeg elsker kajaksejlands og ville ønske jeg havde lært at surfe, som mine børn gør! Jeg har en baggrund inden for hura og handel, som tager mig med på spændende rejser rundt i Afrika. Jeg har tidligere arbejdet som jurist for NGO’er i Egypten og Uganda. Skældyrsjægerne er inspireret af congolesiske kolleger, der introducerede mig til afrikanske urter, så jeg kunne tiltrække en mand (det virkede tydeligvis!).

Når jeg ikke er i Sydafrika, bruger jeg tid sammen med min familie i Danmark.

Jeg ønsker at bringe dette mangfoldige og farverige afrikanske kontient ind på børns bogreoler med underholdning og actionhistorier baseret på virkelige emner. Den første bog i Vild med Afrika-serien foregår i Sydafrika. Den næste bog udspiller sig i Congo og Uganda.

English Edition

The Pangolin Killers

The Pangolin Killers is an action and adventure book for children between 9 and 13 years. The book focuses on animal poaching and the illegal trafficking of endangered animals. It introduces the readers to African countries, cultures and current affairs suitable for young readers.

But nothing is impossible with a bit of African magic!

Skriv til mig

telefon

(+27) 82 777 6092

Email

Contact